Hoppa till huvudinnehåll

Mediebranschen och akademin möttes på Meg

måndag, mars 16, 2015

Meg – Mediedagarna i Göteborg – på Svenska Mässan blev en stor succé. Lindholmen Science Park skapade möten mellan mediebranschen och akademin för att diskutera branschens framtid och forskningens roll.

Lindholmen Science Park stod värd för två öppna workshops där branschen och akademin kunde mötas i samtal om utveckling och utmaningar, om hur vi tar tillvara forskningsresultat i verksamhetsutvecklingen och om hur forskningen adresserar eller inte adresserar branschens verkliga utmaningar.

I Megs mötesdel Meg Lounge hölls även Meet & Greet med flera framstående gäster i Lindholmen Science Parks monter.

– Vår avsikt var att bidra till en öppen mötesplats och till att skapa dialog mellan individer och olika delar av mediebranschen och det upplever jag att vi lyckades med. Nyckelpersoner delade med sig på ett rakt och öppet sätt om behov och utmaningar, vilket gav åhörarna flera viktiga saker att ta med sig, säger Maria Hedlund, Marknad & kommunikationschef för Lindholmen Science Park. 

Totalt noterades drygt 4 700 besök på Meg15, vilket är 600 fler än föregående år. Antalet programpunkter var också rekordstort: 150 programpunkter med 180 medverkande.

Bilder från Meg, 5-6 mars

Lindholmen Science Parks lounge fungerade som en öppen arena med plats för dialog och diskussion.


Meet & Greet med Unni Jerndal, Kommunikationschef Polisen


Meet & Greet med ärkebiskop Antje Jackelén.

Meet & Greet med jämställdhetsminister Åsa Regnér.


Carl Bernstein intervjuas av SR i Lindholmen Science Parks lounge.